X
www.lepzob.si
NAJVEČJA SLOVENSKA SPLETNA ZOBOZDRAVSTVENA TRGOVINA
za STROKOVNJAKE in za VAS, ki skrbite za vašo ustno higieno.
IZDELKI ZA ŠIROKO UPORABO
VSTOPITE
Zobne ščetke, zobne paste, domače beljenje zob in drugi izdelki za ustno higieno, ki jih lahko uporabljate doma, brez pomoči strokovnjaka.
IZDELKI ZA STROKOVNJAKE
VSTOPITE

Če še nimate svojega gesla, nam prosim pišite na: prodaja@LepZob.si
ali nas pokličite po telefonu: 01 530 72 80.

DOBRODOŠLI

v največji SLOVENSKI internetni trgovini za zobozdravstvo!

Če ste strokovnjak vpišite vaše geslo. Če ste zunanji uporabnik kliknite na drugo polje.

Za nemoteno in vam bolje prilagojeno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke.
Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Avtor Goldenbit Tomaž Grom s.p. Vse pravice pridržane.
X
info inner

Iskanje po nazivu artikla

Zobna pasta DentYUCRAL DIABETIC Comanimesa 75ml

ZALOGA IN CENE

Stanje zaloge:
Izdelek je na zalogi
Redna cena:
5,98 €
POPUST:
5,2%
Cena s popustom:
5,67 €
kos
Dodaj v košarico

VIDEO

OPIS BLAGA

DentYucral Diabetic zobna pasta


DentYucral Diabetic je prva zobna pasta, ki so jo razvili za specifične potrebe nege zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo.

DentYucral Diabetic zobna pasta vsebuje več kot 25 skrbno izbranih sestavin, ki so jih pozorno izbrali glede na njihove lastnosti, za ustrezno nego zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo.

Glavne značilnosti:

 Čiščenje zob: Vsebuje delce kremena, ki pomagajo nežno a učinkovito odstranjevati zobne obloge in natrijev lavril sulfat, ki pomaga raztapljati obloge in druge snovi, ki se nabirajo na zobeh.

 Krepitev zob: Kalcij za krepitev zob in fluorid za krepitev zobnega emajla.

 Nega in zaščita dlesni: Vsebuje pantenol, alantoin, aloe vero, arniko, vrbovec, vitamin C, vinsko trto, bodečo lobodiko, golostebelni sladki koren in hialuronsko kislino, ki imajo zaščitne in regenerativne lastnosti.

 Proti oblogam: CPC, materina dušica in golostebelni sladki koren z antiseptičnimi lastnostmi učinkovito pomagajo zmanjševati zobne obloge.
Osebe s sladkorno boleznijo morajo biti še posebej pozorne na ustno nego in higieno, tako v smislu rednega obiskovanja zobozdravnika kot v smislu natančnega čiščenja. Dokazana je namreč medsebojna povezava med splošnim zdravjem in zdravjem ustne votline, ki je dvosmerna. Tako velja, da se z višjim krvnim sladkorjem poveča verjetnost za težave v ustni votlini. Oziroma slabše kot je zdravje ustne votline, večja je verjetnost, da bo krvni sladkor povišan, npr. ob vnetjih dlesni.

DentYucral Diabetic zobna pasta je posebej zasnovana v pomoč osebam s sladkorno boleznijo pri skrbi za redno, dnevno nego in higieno ustne votline.