X
www.lepzob.si
NAJVEČJA SLOVENSKA SPLETNA ZOBOZDRAVSTVENA TRGOVINA
za STROKOVNJAKE in za VAS, ki skrbite za vašo ustno higieno.
IZDELKI ZA ŠIROKO UPORABO
VSTOPITE
Zobne ščetke, zobne paste, domače beljenje zob in drugi izdelki za ustno higieno, ki jih lahko uporabljate doma, brez pomoči strokovnjaka.
IZDELKI ZA STROKOVNJAKE
VSTOPITE

Če še nimate svojega gesla, nam prosim pišite na: prodaja@LepZob.si
ali nas pokličite po telefonu: 01 530 72 80.

DOBRODOŠLI

v največji SLOVENSKI internetni trgovini za zobozdravstvo!

Če ste strokovnjak vpišite vaše geslo. Če ste zunanji uporabnik kliknite na drugo polje.

Za nemoteno in vam bolje prilagojeno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke.
Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Avtor Goldenbit Tomaž Grom s.p. Vse pravice pridržane.
X
info inner

Iskanje po nazivu artikla

MEGASONEX Ultrazvočna zobna ščetka komplet

ZALOGA IN CENE

Stanje zaloge:
Izdelek je na zalogi
Redna cena:
159,60 €
POPUST:
10,0%
Cena s popustom:
143,64 €
kos
Dodaj v košarico

VIDEO

OPIS BLAGA

Resnično ultrazvok
MEGASONEX z uporabo enake tehnologije, kot jo uporabljajo napredne medicinske naprave, zagotavlja popolnoma nov občutek čistoče.

Resnično nežno
Močno ali nežno... kaj pa oboje hkrati? MEGASONEX uporablja ultrazvočno valovanje, tako majhno in tako hitro, da celo ne čutite, ko se izvaja visokoučinkovito čiščenje. Ultrazvočna tehnologija dopušča uporabo zelo majhnih amplitud in ultra-prožnih ščetin, kar uvršča zobno ščetko med najnežnejše v svojem razredu.

Ergonomska oblika

Z 88 grami, enakomerno obtežitvijo in gladkimi konturami je zobna ščetka ustvarjena, da se prilega obliki vaše roke.

Nadzor natančnosti

MEGASONEXR zobna ščetka je natančna znanstvena naprava s kompaktno glavo ščetke, tako da lahko dosežete tudi najbolj težko dostopna mesta v vaših ustih.

Design na vrhunski ravni

Vodilni oblikovalci iz ZDA in Japonske so upoštevali vse podrobnosti in ustvarili vrhunski design.

Potovanja

Dobra oralna higiena ne sme ostati doma, ko se odpravite na pot. Univerzalni napetostni polnilnik, potovalni etui in kompakten design omogočajo, da gre zobna ščetka z vami, kamorkoli greste.

Strokovnost

MEGASONEXR proizvodi so tako napredni, da jih večinoma prodajamo preko vodilnih zobozdravnikov po vsem svetu.

Visoka kakovost

MEGASONEXR je visokokvaliteten proizvod, narejen, da traja, in z ustrezno garancijo. Kvaliteto čutite dobesedno.

Okolju prijazno

Polnilnik SmartCircuitt pod lastništvom MEGASONEXR je zasnovan tako, da se izklopi, ko to ni več potrebno, in je skladen z visokimi mednarodnimi okoljskimi standardi.

Kompaktna glava zobne ščetke

Kompaktna glava zobne ščetke je na voljo z dvema vrstama ščetin - mehke in srednje trdote, kot jih priporočajo stomatologi. MEGASONEXR glave ščetk so oblikovane tako, da omogočajo nadzorovano čiščenje tudi najtežje dostopnih področij v ustni votlini. Vsaka ščetina je izdelana iz ultrafinega Dupont TynexR vlakna (zlati standard v dentalni industriji), ki se nato spolira do popolnosti s pomočjo napredne tehnološke obdelave, ki ostre robove drobnih vlaken zgladi v mehko in zaobljeno konico.

17mm Megakristalt

Lastniško zaščiten sestavni del, vgrajen v vrh zobne ščetke, ki ga v preciznem postopku izdelajo visoko usposobljeni strokovnjaki, ustvari terapevtsko 1.6MHz ultrazvočno frekvenco. Ta kristal je tako dovršen, da pred izvozom potrebuje posebno odobritev ameriške vojske.

Zapiranje na zasuk

Menjavo ščetkine glave izvedemo z enostavnim zasukom. Če dokupite še MEGASONEXR ultrazvočno strgalo za jezik, se vaša zobna ščetka z enim klikom spremeni v visokoučinkovit čistilec jezika.

Izbira hitrosti

Z MEGASONEXR zobno ščetko nadzirate vašo ustno higieno. Poleg tihega in ultranežnega ultrazvočnega valovanja s terapevtsko frekvenco 1.6 MHz, ki ga oddaja vklopljena zobna ščetka, lahko izberete še spremljajoče sonične gibe. Če pritisnete na gumb enkrat, bo zobna ščetka delovala z 18.000 spremljajočimi soničnimi gibi na minuto, kar je primerljivo z ostalimi soničnimi ščetkami. Če pritisnete na gumb dvakrat, bo ščetka čistila nežneje in bo delovala z 9.000 spremljajočimi soničnimi gibi na minuto. Za povsem nežno čiščenje pritisnite gumb trikrat in ščetka bo ustvarjala le ultrazvočno valovanje brez soničnih gibov.

Indikator ultrazvoka

Ultrazvoka ne morete slišati, zato se, kadar ščetka oddaja terapevtsko ultrazvočno valovanje frekvence 1.6 MHz, prižge modra indikatorska lučka.

Indikator baterije

Baterije shranijo energijo za do 2 tedna ščetkanja. Indikatorska lučka utripa rdeče, ko je baterija prazna in sveti belo, ko je baterija do konca napolnjena.